Torjuntasuihke

FRONTLINE HOMEGARD®

Puutiaisten ja kirppujen torjuntaan sisätiloissa

Frontline HomeGard on nopeavaikutteinen torjuntasuihke puutiaisia, kirppuja ja kirppujen toukkia vastaan asunnoissa ja muissa sisätiloissa. Käsittely antaa suojan ulkoloisia ja syöpäläisiä vastaan jopa 6 kuukauden ajan.

Yleistä

 • Eläinlääkinnän asiantuntijoiden kehittämä torjunta-aine puutiaisia ja kirppuja vastaan kotitalouksille.

 • Nopeavaikutteisten ainesosiensa ansiosta pääset hetkessä eroon puutiaisista, kirpuista ja niiden toukista. Frontline HomeGardin teho säilyy jopa 6 kuukautta käsittelyn jälkeen.

 • Parhaan tehon puutiaisia ja kirppuja vastaan saat käsittelemällä lemmikkisi samaan aikaan ulkoloisten häätöön tarkoitetuilla Frontline Vet ja Frontline Comp tuotteilla.

 • Frontline HomeGard suihkepullo on erittäin helppokäyttöinen ja riittoisa, riittää 70m2 käsittelyyn.

 • Myydään 250 ml pulloissa.

 • Huomioi! Frontline HomeGard on tarkoitettu käytettäväksi sisätiloissa ja lemmikin makuualustalle (ei kissojen alustalle). ÄLÄ suihkuta suoraan eläimeen. Varmista ennen käyttöä, että eläimiä ei ole käsiteltävässä tilassa. Älä mene huoneeseen ennen kuin käsitellyt pinnat ovat kuivuneet.

 • Estääksesi ulkoloisten pääsemisen sisätiloihin, käsittele lemmikkisi ulkoloisten häätöön tarkoitetuilla Frontline Vet ja Frontline Comp valmistella neljän viikon välein. Frontlinea voi käyttää koko vuoden.

 • HUOM! Älä käytä suoraan eläimille.

 • Käytä biosideja turvallisesti. Lue aina merkinnät ja valmistetiedot ennen käyttöä.

  Image
  Käytä biosideja turvallisesti
Three Paragraph

Puutiaiset

Puutiainen on maailman toiseksi yleisin tarttuvien tautien levittäjä, ja puutiaisten levittämien tautien lukumäärä Euroopassa on kasvussa. Puutiainen voi elää jopa 3 vuotta ja imeä verta useammassa elinkaarensa vaiheessa, joten riski tartuntojen siirtymiselle eläimeltä toiselle on suuri.

Kirput

Moni kissa- tai koiraperheessä elävä tai elänyt tietää, miten ikäväiä ja viheliäisiä kirput ovat.  Näitä tartuntoja kukaan ei halua eläimensä tuovan kotiin, sillä kirppujen häätö ei käy hetkessä.

Väiveet

Väiveet ärsyttävät sekä kissoja että koiria, ja ne tarttuvat suorassa kosketuksessa. Jos eläin saa väivetartunnan, tämä tapahtuu yleensä talvikautena. Väiveet elävät koko elämänsä saman eläimen turkissa. Jotkut koirat ja kissat eivät reagoi näihin tartuntoihin lainkaan, mutta toisille voi tulla kutinaa, kaljuja läiskiä tai haavoja.

Vinkkejä ennaltaehkäisyyn ja häätöön

Pääse eroon puutiaisista ja kirpuista. Olemme koonneet vinkkejä kuinka puutiaisten ja kirppujen häätö ja torjunta onnistuu sisätiloissa.

 1. Käsittele kaikki lemmikit samaan aikaan puutiaisia ja kirppuja vastaan. Koirat ja kissat tulee käsitellä 4 viikon välein Frontline Vet tai Frontline Comp valmisteilla.
 2. Pese lemmikin makuualusta ja peitto 60 °C ohjelmalla. Niiden kuivuttua, suorita käsittely Frontline HomeGardilla.
 3. Imuroi koko asunto. Kirppujen toukat pyrkivät pois valosta ja piiloutuvat hämäriin kohteisiin, kuten huonekalujan alle. Siksi on tärkeää imuroida koko asunto - myös lattian ja seinien raot, sekä huonekalujen päälliset.
 4. Lapset ja lemmikit tulee viedä pois huoneesta käsittelyn ajaksi. Poista myös elintarvikkeet ja juomat. Peitä akvaariot ja sulje niiden pumput siihen asti kunnes huone on tuuletettu.
 5. Käytä Frontline HomeGardia tiloissa, joissa lemmikkisi on oleskellut, huomioi listat, raot ja halkeamat sekä matot, tuolit ja sohvat (myös näiden alta) sekä makuualustat ja auton sisätilat.
 6. Älä mene käsiteltyyn huoneeseen ennen kuin 30 minuuttia on kulunut. Poistu huoneesta 30 minuutin ajaksi tai kunnes pinnat ovat kuivuneet. Huone on tuuletettava.
 7. Estä ulkoloisten pääsy sisätiloihin. Käsittele kaikki koirat ja kissat säännöllisesti ulkoloisia vastaan Frontline Vet tai Frontline Comp tuotteilla. Käsiteltyäsi asuntosi Frontline HomeGard suihkeella saat jopa 6 kuukauden suojan syöpäläisiä vastaan.

Loppuivatko lääkkeet?

Frontline-valmisteita löytyy lähimmästä apteekista.