Produkterna
Produkterna

FRONTLINE® ON MAAILMAN MYYDYIN ULKOLOISTEN HOITOON TARKOITETTU TUOTE

Packshots

FRONTLINE® Comp on spot-on liuos, joka laitetaan suoraan iholle. Se on rekisteröity puutiaisia, kirppuja, täitä ja väiveitä vastaan sekä koirille että kissoille. FRONTLINE® on helppo käyttää ja omistaja voi itse tehdä hoidon.

 

Frontline® Comp tappaa aikuiset kirput eläimestä 24 tunnin sisään ja puutiaiset 48 tunnissa. Frontline® Comp on erityisen tehokas kirppujen torjuntaan, sillä se sisältää kirppuja tappavaa fiproniilia. Liuoksessa on lisäksi (S)-Metopreeniä, joka estää kirpun munien ja toukkien kehittymisen.

FRONTLINE® ei leviä koiran tai kissan veren kautta. Se torjuu puutiaisia, kirppuja ja väiveitä, kun ne tulevat suoraan kontaktiin ihon ja turkin kanssa, joihin liuoksen vaikuttava aine leviää. Siksi tuotteella voidaan hoitaa kaikki yli 8 viikon ikäiset eläimet ja jopa tiineet sekä imettävät naaraat.

FRONTLINE® on vedenkestävä ja pysyy eläimessä, vaikka se kastuisi. Jotta lääkeannos jakautuisi eläimeen optimaalisesti, eläintä ei tule kastella ensimmäisen 48 tunnin aikana liuoksen annostelusta.

 

KUINKA FRONTLINE® TOIMII.

FRONTLINE® on ei-systeeminen loislääke eikä näin ollen vaikuta lemmikin verenkierrossa leviämisen kautta vaan suoralla ihokontaktilla.

Kun liuos annostellaan, se leviää kaikkialle lemmikin ihoon. FRONTLINE® varastoituu erityisesti ihon talirauhasiin ja levittäytyy tasaisesti ympäri lemmikin ihoa ja turkkia. Tämä varastoituminen antaa tuotteelle sen pitkäkestoisen suojan – jopa kylpemisen, uimisen ja turkinhoidon jälkeen.*

 

FRONTLINE® tappaa kirput ja puutiaiset vaikuttamalla niiden hermostoon. Tuote aiheuttaa loiselle hypereksitaation eli hermoston yleistyneen yliaktivoitumisen, mikä johtaa loisen kuolemaan. Kuolevat ulkoloiset liikkuvat usein kohti lemmikin ihoa ennen lemmikistä putoamistaan, mistä johtuu, että omistaja saattaa nähdä lemmikkinsä iholla joitain kirppuja myös loislääkkeen annostelun jälkeen.

*Mikäli lemmikkiä pestään tai uitetaan useammin kuin kaksi kertaa viikossa, voi tuotteen teho heikentyä. Jos lemmikkisi ui tai kylpee hyvn usein, keskustele eläinlääkärin kanssa tuotteen käytöstä.